Agentii Axis Security – interventie prompta la incendiul de pe Autostrada Soarelui

Agentii Axis Security – interventie prompta la incendiul de pe Autostrada Soarelui

Agenții firmei de pază și protecție AXIS Corporate Security au intervenit prompt cu stingătoarele de incendiu din dotare după ce un autoturism Volvo S40 a luat foc pe Autostrada A2, în a doua zi de Paști, șoferul și cei 4 pasageri coborând înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări. Incidentul s-a produs în apropierea stației de taxare din zona Fetești, pe sensul de mers Constanța București, la kilometrul 144, în jurul orei 17.30. Agenții firmei de pază și protecție AXIS Corporate Security au acționat împreună cu polițiștii și proprietarul autoturismului pentru limitarea pagubelor provocate de incendiu, până la sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

“Întradevăr, primii care au intervenit la locul incidentului au fost agenții firmei noastre care, deși au o altă misiune de bază de îndeplinit, au acționat cu mijoacele proprii din dotare, dar și cu cele ale beneficiarului, pentru a limita pe cât posibil consecințele incendiului. În același timp, au solicitat intervenția autorităților competente în astfel de situații, respectiv pompieri și poliție. În oricare împrejurare de această natură, agenții noștri vor acționa la fel.
Incidentul s-a petrecut într-un loc obligatoriu de trecere, unde există bunuri materiale și oameni care pot suporta consecințe greu de evaluat, prin urmare intervenția a fost nu numai necesară, ci și oportună”, a declarat Ionuț Rudeanu, administratorul AXIS Corporate Security.

De la data de 1 mai 2013, Axis Corporate Security asigură împreună cu subsidiara locală a liderului mondial pe piaţa serviciilor de securitate G4S, ca urmare a unor licitațiii deschise organizate de CNADNR pe SEAP, la care au participat de fiecare dată cel puțin cinci competitori, bunurile aflate în patrimoniul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA de pe mai multe tronsoane de autostrăzi din România.

Așa că, atunci când vă deplasați pe tronsoanele de autostradă și întâlniți însemnele specifice ale firmei de pază și protecție AXIS CORPORATE SECURITY, puteți avea certitudinea că agenții noștri nu vorezita să facă tot ce le stă în putință pentru siguranța Dumneavoastră.

Comenteaza stirea


*

Facebook