Axis Rally Team la Raliul Aradului

Axis Rally Team la Raliul Aradului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se contureaza un regal automobilistic la Arad

 

Pentru Raliul Aradului sunt inscrise 39 de echipaje din Romania si sunt asteptati 35 de echipaje din divizia nationala maghiara alaturi de 15 din divizia secunda

Etapa a VI-a a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012 – Raliul Aradului care va avea loc in perioada 17 – 18 august, in organizarea CS AMC RACING.

Ca si anul trecut, Raliul Aradului va fi etapa comuna pentru campionatele nationale din Romania si Ungaria si, in consecinta, cei mai buni piloti din cele doua tari se vor afla la startul competitiei, intrucat lupta pentru puncte in ambele campionate, este acerba si, deocamdata, aproape nimic nu este sigur nicaieri. Lista romaneasca de inscriere – inchisa la 3 august, cuprinde trei Skoda Fabia S2000 (Girtofan, Tempesta, Szabo), iar cea maghiara deschisa pana la 10 august, mai cuprinde una la volanul careia va fi nimeni altul decat pilotul care conduce in clasmanetul la zi din tara vecina, adica Herczig Norbert.
Daca luam in calcul faptul ca “impotriva” Skodelor se va alinia la start si o adevarata armada de Mitsubischi in variante 9,10 si R4 putem spune ca la Arad ne asteapata un regal automobilistic. Un regal care ii va cuprinde in mod sigur si pe frumosii „nebunii” si masinile lor minunate din liga secunda maghiara.

Echipa Axis Rally Team reprezentata prin Ioan Rudeanu se inscrie la start cu bolid-ul mostenit de la Misu Campeanu, un Mitsubishi EVO 8,

modificata pentru N5.

R: “La ce te astepti de aceasta competitie?”

I.R: “Va fi o competitie acerba, ma simt norocos ca pot participa. La ce ma astept?!In primul rand si cel mai important la victorie, ca oricare  dintre participanti. Vreau sa scot un timp bun si sper la un reprezentant  bun.”  

Raliul Aradului 2012– date tehnice
Lungime TOTALA raliu : 494,2 km
Numarul probelor speciale: 11
Lungime TOTALA probe speciale: 125.20 km
Suprafaţa de rulare: macadam
Procent probe speciale: 25,33 %
Raliul Aradului 2012, a VI-a etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri – Dunlop este organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este sustinut de Primaria si Consiliul Judetean Arad in calitate de parteneri oficiali.
Partenerii principali ai cursei sunt Kia Motors, Astra Vagoane Calatori, Hansen, Dunlop, Dental Star Clinic, Selin’s Arad, Axis Emergency,Axis Security.
Raliul Aradului 2012 este organizat cu sprijinul: Hotel „Parc” Arad, Hotel „Central” Arad, Hotel „Continental Forum” Arad, Hotel „Coandi” Arad, Vik Power Arad, Ocol silvic Nadas, Galeria Real

Comenteaza stirea


*

Facebook