Companie

Axis Corporate Security a luat fiinta in anul 2009 ca urmare a dorintei de a schimba modalitatea de abordare a domeniului Security pe piata din Romania. Suntem o echipa tanara si ambitioasa ce si-a dorit sa fie o companie de referinta in solutiile de securitate privata. Misiunea noastra, de a furniza servicii profesionale de securitate, are la baza principii deontologice bine stabilite.

Profesionalismul – atat efectivul uman cat si dotarile tehnice sunt cele ce atesta calitatea serviciilor noastre.

Operativitatea – eficacitatea Dispeceratului nostru si a echipelor de interventie rapida (intre 5-7 min.).

Discretia- Angajatii nostri sunt instruiti in ceea ce priveste retinerea in atitudine, in vorbe si fapte pentru confortul si siguranta clientilor nostri.

Onoarea este garantia prin care ne mentinem clientii, asigurandu-i astfel ca ne mentinem promisiunile facute in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate.

Competitivitate – Suntem o echipa care este in continua dezvoltare ceea ce presupune angrenarea intr-o competitie cu celelalte companii de pe piata, pentru noi cheia succesului consta in concurenta loiala.

Echipa Axis Corporate Security

 

Echipa Axis dispune de agenti selectati pe baza unor criterii de selectie severe, fiind testati atat psihic cat si fizic.

Printre acestea enumeram:
· Buna pregatire profesionala si specializare in artele martiale;
· Absolvirea unui curs de formare profesionala prin care si-au dovedit calitatile de agent de paza;
· Verificati si atestati de catre Organele de Politie competente;

Facebook