Misu Campeanu preda stafeta, Axis Rally Team continua cursa!

Misu Campeanu preda stafeta, Axis Rally Team continua cursa!

   

Campeanu preda stafeta

DeAsi afirmase ca nu doreAste sa abandoneze competiAiile automobilistice, pilotul bradean este nevoit “sa traga pe dreapta”

Dupa un inceput bun de sezon in campionatul national de viteza pe traseu montan (VTM), Mihai Campeanu (foto sus), ultimul pilot din judetul Hunedoara participant la competitiile de raliuri din Romania, este nevoit sa renunte la marea lui pasiune. Lipsa sponsorilor este principalul motiv pentru care “driverul” din Brad nu se mai poate alinia la startul raliurilor din acest sezon.

Totusi, Mihai Campeanu ii va preda stafeta elevului sau, Ionut Rudeanu, care isi va face debutul in etapa a III-a din campionatul de VTM, ce se va desfasura in acest sfarsit de saptamana, la Rasnov. Rudeanu va concura la Rasnov pe masina Mitsubishi EVO 8 apartinand lui Mihai Campeanu, modificata pentru clasa N5.

Banii, motivul renuntarii

Locul 6 la clasa H dupa primele doua etape ale acestui sezon ii daduse sperante lui Mihai Campeanu intr-o comportare buna in acest an, dar inaintea raliului de la Rasnov, a treia runda a sezonului, pilotul bradean spune “pas”. “Din pacate, nu ma mai ajuta sponsorii si cred ca trebuie sa renunt. Din cauza lipsei sustinerii financiare nu mai pot face fata nivelului, pentru ca in masina trebuie sa investesti. Am avut promisiuni, din pacate nu s-au realizat, iar cand problemele te apasa, trebuie sa lasi pe altii care pot mai mult”, afirma trist Mihai Campeanu.

ISi va initia elevul

Totusi, Mitsubishi EVO 8, masina pe care pilotul bradean participa la clasa H5 din campionatul national de VTM, va lua startul in etapele de la Rasnov, dar sub conducerea altui pilot si la alta categorie. Ionut Rudeanu, elevul experimentatului pilot hunedorean, va conduce masina lui Mihai Campeanu, si se va inscrie la debutanti, clasa N5. “Urmasul meu, Ionut Rudeanu, va participa la Rasnov pe Mitsubishi EVO 8, modificata pentru clasa N5. Voi merge si eu cu el pentru a-l initia si a-l sustine. E un pilot foarte talentat si sper sa ma depaseasca in viitor”, a spus Mihai Campeanu. Cele doua etape ale sezonului de VTM 2012 de la Rasnov se vor disputa in zilele de 16 si 17 iunie.

sursa: http://www.ziare.com/deva/stiri-sport/campeanu-preda-stafeta-3053830

Comenteaza stirea


*

Facebook