Servicii

ASCULTA SPOT PUBLICITAR:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Monitorizarea consta in supravegherea obiectivelor cu ajutorul sistemelor tehnice antiefractie si antiincendiu, care reactioneaza in momentul producerii evenimentului, anunta centrul nostru de comanda (dispecerat), de unde se declanseaza interventia rapida a echipajelor de specialisti din teren si, daca este necesar, se anunta si autoritatile. Sesizarea dispeceratului se face automat, prin suport GSM , GPRS şi telefonic.

AXIS CORPORATE SECURITY, prin echipa tehnica compusa din ingineri specialisti in electronica, automatizari si cibernetica, realizeaza la standarde ridicate instalari si service pentru sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, televiziune cu circuit inchis, sisteme de detectie si prevenire a incendiilor. Serviciul se preteaza la toate companiile indiferent de domeniul de activitate, cat si la sedii si resedinte. Instalarea se face atat cu sistemele proprii cat si cu echipamentul clientului.

Serviciul de paza cu efective umane presupune:
- Prevenirea intrarilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor.
- Prevenirea, observarea sau detectarea oricaror activitati neautorizate pe o proprietate privata.

Serviciile de securitate private executate de catre profesionistii nostri sunt adresate oamenilor de afaceri, managerilor, presedintilor de corporatii cat si marilor companii multinationale sau institutii bancare.

Indiferent daca este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obisnuit de valori al unei banci, compania noastra acopera toate aspectele privind securitatea transportului, depozitarii si livrarii.

Sistemul asigura securitatea vehiculului, protectia si monitorizarea acestuia prin GPS/GPRS, o tehnologie avansata de localizare si comunicare.  Sistemul se adreseaza nevoii de securitate si protectie, atat a vehiculelor, cat si a conducatorilor acestora. Cea mai importanta caracteristica a sistemului de monitorizare este ca in cazuri de nevoie si la cerere, poate bloca utilizarea vehiculului.

Facebook