Transport Valori

Indiferent dacă este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obişnuit de valori al unei bănci, compania noastră acoperă toate aspectele privind securitatea transportului, depozitării şi livrării.

Oferim o soluţie cost-calitate pentru asigurarea siguranţei şi securităţii produselor şi bunurilor dumneavoastră de valoare.
Aveţi încredere în profesioniştii noştri! AXIS CORPORATE SECURITY vă asigură liniştea sufletească, transportul dumneavoastră fiind pe mâini sigure. Deoarece transportul reprezintă un serviciu important al companiei noastre, principala responsabilitate a AXIS CORPORATE SECURITY este să facem acest transport cât mai sigur. În situaţii de criză, agenţii noştri sunt perfect capabili să realizeze tehnici complicate de conducere defensivă, evitarea accidentelor, conducere evazivă sau supravegherea vehiculelor. Este bine ştiut faptul că transportul la şi de la o anumită locaţie este momentul când riscul întâlnirilor nedorite şi periculoase este foarte ridicat, iar în timpul transportului clientul se simte foarte
vulnerabil.

AXIS CORPORATE SECURITY a dezvoltat metode şi proceduri specifice pentru a minimaliza riscul, bazându-se pe cercetări şi pregătiri meticuloase şi punând la dispoziţia clientului cea mai bună protecţie posibilă.

Transportul pentru valori monetare este în principal solicitat de către bănci, însă nu excludem colaborarea cu alte tipuri de societăţi.

Facebook